Výsledky hlasování: Jak se pripojujete doma na Inet ?

Hlasující
382. Nemůžete hlasovat
  • Dial-up nebo ISDN

    9 2,36%
  • ADSL

    92 24,08%
  • Mikrovlne pripojeni (WiFi 2,4/5GHz)

    145 37,96%
  • Jine bezdratove pripojeni (Ronja, ...)

    6 1,57%
  • Pevne pripojeni (ethernet, optika, ...)

    45 11,78%
  • Kabelova televize

    93 24,35%
  • Satelitni pripojeni

    0 0%
  • Mobilni - GPRS

    21 5,50%
  • Mobilni - ostatni (CDMA ...)

    22 5,76%
  • Jine - muzete napsat jake

    0 0%
  • doma nemam pristup na net

    3 0,79%
Hlasování s vícenásobným výběrem.
Stránka 1 z 10 12345 ... PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 229

Téma: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

  1. #1
    Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Založen
    08.10.2002
    Bydliště
    Teplice
    Příspěvky
    6 736
    Vliv
    300

    Standardní Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    S prechodem na novy SW 4a zakladam nove hlasovani, pro porovnani se muzete podivat na puvodni tema, sam jsem zvedav, jak se pomery zmenily. Tentokrat muzete vybrat i vice voleb, pokud pouzivate vice variant.

    ! Vybirejte pouze varianty, ktere pouzivate doma/soukrome, ne ve skole nebo v praci !
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

  2. #2

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Wi-Fi 384/192 kbps ... pokud se stane, že nejede Wi-Fi, tak Dial-up
    Gaudia principum nostri sunt saepe doloris ...

  3. #3

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    ...no z domu bohuzial dial-up
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

  4. #4

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Kabelovka UPC 4096 kbps, bohužel zvrácený limit 40 GB

  5. #5
    Senior Member Avatar uživatele Anduril
    Založen
    12.10.2002
    Bydliště
    OVA, OL
    Věk
    37
    Příspěvky
    3 474
    Vliv
    271

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    ADSL 256/64 s limitem 4GB a ADSL 512/128 s FUP v druhém domově
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
    work: HP Docking Station | HP L2445W
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

  6. #6
    Senior Member Avatar uživatele Prokop
    Založen
    12.10.2002
    Bydliště
    Brno/Olomouc
    Příspěvky
    1 340
    Vliv
    243

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    CDMA Rychlost naprosto v pohode. Asi jsem jednim z mala spokojenych.
    .

  7. #7
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Založen
    08.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    39
    Příspěvky
    5 153
    Vliv
    306

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    10 GB FUP limit 1024/256 (reálně 850/260 stabilně) DSL... BTW připojuje se někdo v Praze přes Bluetone (ČRa)? Myslím to jejich ADSL Premium? Mám to jako záložní variantu pro případ, že by GTS dělalo v Nextře víc škody než užitku...
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

    Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

  8. #8

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Momentalne nejslabsi clanek cesty k ISP je Ronja, v brzke dobe uz stovkovy ethernet(a 10Mb na brane). Bez omezeni.

    [edit] zapomel jsem cenu - 300,-

  9. #9

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    chello 1024/128 bez limitu
    Naposledy upravil Fantomas; 19.12.2005 v 15:56.
    | Intel i5-2500K@ ...| 4x2048MB Corsair Dominator GT - CMG4GX3M2A2000C8 | Gigabyte P67A-UD4 | Gigabyte ATI 5870 | SSD Intel 510 Series 120GB | SSD Corsair CMFSSD-256GBG2D | SB X-FI Platinum Fatal1ty Champion | DvDRW Nec AD-7243S | Logitech G19 | Razer Naga | Lian Li V2110B | Corsair HX 620 | LCD HP LP2475W | D-Link DNS 323 - 2x WD 2TB S-ATA |

  10. #10

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Velmi dlhu dobu Dial up, asi tak 3-4 roky. A od prazdnin WiFi 512kbps, od kedy mam antenu tak ssa nestazujem...
    empowered by Alfa Romeo 75 2.0TS
    109kW 148bhp 186Nm
    porsche transaxle sytem
    6L/100km 8)
    ...connected

  11. #11
    Junior Member Avatar uživatele bruk600
    Založen
    07.02.2005
    Bydliště
    Plzeň-venkov
    Příspěvky
    39
    Vliv
    0

    Angry Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Připojuji se přes Wi-Fi a to směšnou rychlostí 80Kb/s.Platím za to 480,-Kč.Za vyšší rychlost je potom výrazný nárůst ceny.
    Naposledy upravil bruk600; 23.12.2005 v 09:43.
    Kdybys býval mlčel,tak bys zůstal filozofem.

  12. #12
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Založen
    08.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    39
    Příspěvky
    5 153
    Vliv
    306

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal bruk600
    Připojuji se přes Wi-Fi a to směšnou rychlostí 80Kb/s.Platím za to 480,-Kč.Za vyžší rychlost je potom výrazný nárůst ceny.

    vyšší.... prosím...
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

    Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

  13. #13

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Mam wifinu 1mbit/1mbit za +-330 cena kolisa v zavislosi na poctu aktivnich clenu, delime se o 10 mbit/22000 a cca 100 useru
    GigaByte GA-M55plus-S3G --- A64 3200+ @ 24oo ~ 1,375V BOX --- 2x512 Geil 667 CL4 @ 980 CL5 --- WD2500KS --- Acer AL1721ms --- 1/1 MBit/s via WiFi
    Blog

    09 F9 11 02 9D 74 E3 5B D8 41 56 C5 63 56 88 C0 aneb jeste ze ty "ochrany" programujou rozumny lidi :]

  14. #14
    Senior Member Avatar uživatele Perfect_
    Založen
    22.06.2004
    Bydliště
    Brno
    Věk
    33
    Příspěvky
    1 368
    Vliv
    221

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    1024/256 od Volnýho (Telenoru) bez FUPu, 712,- s daní za měsíc. Naprostá spojenost. Reálně to běhá +-850/250.
    pc i5, etc.
    ntb i5, etc.

  15. #15
    Vstal z mrtvých mince Avatar uživatele MikeD
    Založen
    18.12.2002
    Bydliště
    Praha 4-Braník
    Věk
    41
    Příspěvky
    974
    Vliv
    250

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    UPC - des a bes... zlaty Netbox, ktery jsem mel pred prestehovanim z Brna do Prahy...

    na cesty gprs
    na zábavu: Intel Celern G1620 (Gelid Solutions Tranquillo) | GB GA-B75-D3V | 8GB Kingston HyperX Fury Blue 1600 | GIGABYTE GTX750 Ti Ultra Durable 2 2GB | Samsung SSD 850 EVO 120GB + WD7500AAKS 750GB + Samsung SpinPoint F1 1TB + Samsung HD204UI 2TB | Seasonic S-12 600W | Dell 2209WA | Windows 10 Home 64bit
    na cesty: AGang Gangsta 7.0 2013 + Lenovo ThinkPad 0328 + Motorola Moto G 2014

    dříve, než se na něco zeptáte, zkuste zabrousit na: Google | Wikipedia

  16. #16

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    WiFi 1280:1280kbps, 1:8 agreagace, bez datového omezení, za 500,- bez DPH
    většinou mi to lítá tak okolo 120kB
    ...všechno lze nějak udělat, otázkou je jak...

  17. #17
    Banned Avatar uživatele Semik
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    SOM NACIONALISTA!
    Věk
    41
    Příspěvky
    2 604
    Vliv
    0

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    MNO ja mam Chello Classic od UPC - 2048/512
    Maximalna spokojenost bo ficim classic za cenu light

  18. #18
    Senior Member minceVIP Avatar uživatele Maxik
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Praha - Luziny
    Příspěvky
    2 284
    Vliv
    253

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Stale wifi pres czfree za 600,- 512-3Mbit cca, pokud bezi moje AP tak je to v pohode

    Zaskrt sem obe bezdratove moznosti, pac cesta k netu je 2.4 -> 5 -> 10 -> inet a mozna je po ceste i ronja a dalsi se planuje
    Naposledy upravil Maxik; 22.12.2005 v 15:02.

  19. #19
    Senior Member mince Avatar uživatele Luk(y)isek
    Založen
    14.10.2005
    Bydliště
    Řevnice u Prahy
    Věk
    32
    Příspěvky
    1 486
    Vliv
    208

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Ja mam Wi-Fi,rychlost zalezi na tom,jak to zatezuji ostatni.Delime se o 8Mbit.Ale spokojenost nadevse a lita to slusne.

    Jinak platim 300Kc/mesic...
    AMD Ryzen 5 2600, SilentiumPC Spartan 3 Pro, Gigabyte AORUS B450 Elite, 2x8GB Corsair Vengeance LPX DDR4 3200Mhz, XFX RX470 8GB Dual Fan, Creative Sound Blaster Audigy FX + Logitech Z-5450 Wi-Fi, SSD Gigabyte 1TB + 2x Samsung F1 HD753LJ 750GB 32MB, BD±RW LG, Seasonic M12II-620 Evo, case Zalman Z1, keyboard GAMDIAS Hermes M1 CZ, 27" curve LED Gigabyte AORUS CV27F 165Hz => Win10 Ultimate x64, 55" 4K UHD TV LG 55UJ7507 |NoteBook: IBM ThinkPad Z60m - 2GHz, 2 GB DDR2 CL4, 750GB SATA WD Black, DVD±RW, WinXP 32bit| + |DELL E5400 14,1" - C2D, 4GB DDR2, 250GB 7200, Win7 Ultimate x64| + |DELL Latitude E6430 14" - i5 2,6GHz, 8GB DDR3, SSD Kingston A400 480GB, HD Graphics 4000|

  20. #20
    Senior Member minceVIP Avatar uživatele riksa
    Založen
    08.10.2002
    Bydliště
    Tam, kde je puding (Praha)
    Věk
    40
    Příspěvky
    2 975
    Vliv
    274

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    ADSL od nextry/telenor 1024/?
    rychlost stabilne 100-110KB/s down
    cena 820 vcetne dane
    i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
    "Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."

  21. #21

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Doma dial-up, když mam štěstí tak to jede i 7k (to se ještě rozdělí na 2-3 pc ), takže dost fofrník.
    Jinak na koleji máme gigo a pak je to doma dost nezvyk
    Na koleji: "má to 100mega, to je hned"
    Doma: "má to 1mega, du si dát sváču"

  22. #22

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    pouzivam CDMA. neni to v zadnem pripade vyhodne, nebo uzasne, ale kazdou chvili se stehuju tam a sem, takze potrebuju pripojeni vzit a jit. jinak by to jistilo ADSL...

  23. #23
    Senior Member Avatar uživatele tomase
    Založen
    29.01.2004
    Bydliště
    Brno[work],Martin[home]
    Věk
    36
    Příspěvky
    1 983
    Vliv
    234

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal Grizzzzly
    pouzivam CDMA. neni to v zadnem pripade vyhodne, nebo uzasne, ale kazdou chvili se stehuju tam a sem, takze potrebuju pripojeni vzit a jit. jinak by to jistilo ADSL...
    Netbox 4/1mbit no FUP, flat za 565,- Myslim ze nic lepsie v CR/SR nenajdete co sa komercneho netu tyka.
    E4400 Ninja ¦ P35-DS3 ¦ 4x1GB DDR800 ¦ AMD HD6670 ¦ Crucial M4 64GB + WD6400AAKS + WD2500KS + 7200.10 250GB ¦ Enermax 420W ¦ NEC 3520A ¦ Centurion 5 + KAMABAY + AK-FC-03 ¦ MX510 ¦ UltraX ¦ Formula Vibration Feedback ¦ 223BW ¦ Creative T5900 + AKG K 530 ¦ not watercooled anymore

    "Pokud máte jiný názor než já, je to jasný důkaz, že se pletete." "když má 1000 pičmulínků jiný názor, jedná se o přímý důkaz, že pravdu mám já" "Jinak ke quadcore - dualcore mě vždy zdržoval, měl jsem už před 10 lety dualCPU, až quadcore je konečně rychlejší než já" "Podle některých je lepší Cialis, nicméně, pokud Vás baví píchat různé svěží mladé kusy zhruba 6 až 7 hodin denně (mám to místo posilovny), 3 hodiny spát, a zbytek pracovat, tak Viagra skutečně funguje lépe. Naprosto doporučuji. 25mg modré tabletky, a denní norma je splněna. Pak 15 hodin programování, nějaký ten hip-hop do Sennheiser sluchátek, a 3 hodiny zase spát." RH

  24. #24

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal tomase
    Netbox 4/1mbit no FUP, flat za 565,- Myslim ze nic lepsie v CR/SR nenajdete co sa komercneho netu tyka.
    to vypada moc dobre...

  25. #25
    Senior Member Avatar uživatele Perfect_
    Založen
    22.06.2004
    Bydliště
    Brno
    Věk
    33
    Příspěvky
    1 368
    Vliv
    221

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal Grizzzzly
    to vypada moc dobre...
    Až na tu dostupnost . Ve středu města mám smolíka.
    pc i5, etc.
    ntb i5, etc.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

  1. Seagate: full test OK, file structure test FAILED
    Založil Hanz v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 11.06.2005, 11:13
  2. GoldMemory a Quick vs Normal test
    Založil m.a.c.a v sekci fóra Srovnávací a diagnostické testy
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 07.02.2004, 20:00
  3. test stareho WB a noveho WB CPU od Galaxiho
    Založil Rob v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 08.12.2003, 12:02
  4. 3DMark2003-sound test
    Založil vlv v sekci fóra Srovnávací a diagnostické testy
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 02.03.2003, 17:03

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •