Stránka 3 z 6 PrvníPrvní 123456 PosledníPoslední
Výsledky 51 až 75 z 148

Téma: Modifikované Biosy

  1. #51

    Standardní

    Citace Původně odeslal apes
    Zajímalo by mě jestli budu mít po updatu podporu CPU s FSB333 (Bartony)
    CPU AMD Phenom II 810 @ 3250MHz (250x13) at 1.25V | FAN Scythe Ninja rev.B | RAM A-Data Vitesta 2x2GB DDR 800MHz CL4 | HDD WD 6400AAKS + Samsung F3 1500GB | VGA Gigabyte 8800GT 512MB | Mobo Gigabyte 790X-DS4 | Case Thermaltake Soprano black & Seasonic S-12 430W | LCD HP w2207h 22" | DVD Toshiba 1912 & NEC 3540A

  2. #52
    Administrátor Avatar uživatele Spec
    Založen
    03.09.2002
    Bydliště
    Prostějov
    Příspěvky
    846
    Vliv
    300

    Standardní

    Citace Původně odeslal apes
    Ju, pokud je to Award bios, tak se může provést vhodná modifikace. A AMD Barton 333Mhz FSB to určitě podporovat bude. Pokud má deska VT 8367_CE nebo CF northbridge
    AMD Athlon XP 1700+ B0 JIUHB @ 9x250 | Asus A7N8X DLX rev. 1.04 bios 1009 modded BPL + ROMSIP | Trig T40-7 Plus | 2x 512MB PC3500 DDR KingSton HyperX CL2 |ATI Radeon X800GTO@16 pipelines 256Mb TVOUT/DVI | Maxtor DiamondMax9 80GB 7200rpm 8Mb cache| Z-Com Xi626 | DVD-ROM Pioneer 120S | LC Power 550W | Compaq MV700 monitor | w2k/sp4 |

  3. #53

    Standardní

    no ten bios k ECS je AWARD a northbridge je vt8367 a ta zmena nasobice by byla naprosto fantasticka vec
    ftp://ftp.ecs.com.tw/bios/k7vta330d.exe
    EPOX 8RDA3+ / BARTON 2500+@2100Mhz / SPIRE cooler / 2x256MB KINGSTON 400 DUAL/ Sapphire Radeon 128MB 9100 295/240 - TITAN TTC D3TB pres 1 PCI slot \' MAXTOR 120 GB 8MB 7200 ot. \' MAXTOR[/b] 80 GB 8MB 7200 ot. ata 133

  4. #54

    Standardní

    odpovida nekdo na ty requesty? pusobi to na me ze jen vsichni pisou pozadavky a tim to konci..

  5. #55

    Standardní

    A co takhle Soltek 75FRV, KT400, ale ma to ami bios
    http://www.soltek.de/downloads/bios/ami/75frv14.zip
    Question is: who cares ?

  6. #56
    Member
    Založen
    03.11.2002
    Bydliště
    Mnichovo Hradiste
    Příspěvky
    133
    Vliv
    262

    Standardní

    šla by udělat dělička 1/6 na chipset KT333 konkretně na Epox 8K3AE?
    IBM T40, P-M Dothan 1,6hgz, 2gb ram, 40gb hdd, wifi cm-9, 9-cell baterka, port replicator,

  7. #57
    Senior Member mince Avatar uživatele Katoo
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Návsí
    Věk
    43
    Příspěvky
    1 717
    Vliv
    279

    Standardní

    Citace Původně odeslal Vojjta
    šla by udělat dělička 1/6 na chipset KT333 konkretně na Epox 8K3AE?
    no o děličce 1/6 se už tady toho napsalo hodně a osobně si myslím,že to asi nepude,ale Spec možná bude jiného názoru (možná)

    1.DFI LP nF4 Ultra-D,A64 3000+Venice @ 300x9,1,6VCORE,
    MSI HD3870,Hitachi 160GB,Hitachi T7 250GB,WD 320GB SATA II KS,DVD-RW NEC 7220A,Big tower Cheiftec MA-01WD-D
    Water cooling (Aquacool)

  8. #58
    Administrátor Avatar uživatele Spec
    Založen
    03.09.2002
    Bydliště
    Prostějov
    Příspěvky
    846
    Vliv
    300

    Standardní

    Citace Původně odeslal Vojjta
    šla by udělat dělička 1/6 na chipset KT333 konkretně na Epox 8K3AE?
    Ne, v případě VIA VT8367 CD je max. dělička 1/4, v případě VT8367 CE/CF je dělička max. 1/5.
    I když je na desce PLL, který umí 1/6 děličku, tak chipset s ní nespolupracuje...
    AMD Athlon XP 1700+ B0 JIUHB @ 9x250 | Asus A7N8X DLX rev. 1.04 bios 1009 modded BPL + ROMSIP | Trig T40-7 Plus | 2x 512MB PC3500 DDR KingSton HyperX CL2 |ATI Radeon X800GTO@16 pipelines 256Mb TVOUT/DVI | Maxtor DiamondMax9 80GB 7200rpm 8Mb cache| Z-Com Xi626 | DVD-ROM Pioneer 120S | LC Power 550W | Compaq MV700 monitor | w2k/sp4 |

  9. #59
    Moderátor Avatar uživatele NOD
    Založen
    04.11.2002
    Bydliště
    Bratislava-5trzalka
    Věk
    43
    Příspěvky
    1 792
    Vliv
    278

    Standardní

    Ja by som bral tu hlinikovu s bocnicou. Pratí do inej sekcie
    KILL -9 .If U step out of line :),Pre Zillu SILENCE!!! I KILL YOU!!!:)

  10. #60

    Standardní GA-7VAX1394-A

    A doska 7VAX1394-A ma aku delicku, resp. kde je ten chip umiestneny.

  11. #61

    Standardní

    Co takhle modifikovat bios pro GA-7NNXP?

  12. #62
    Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Založen
    08.10.2002
    Bydliště
    Teplice
    Příspěvky
    6 736
    Vliv
    300

    Standardní

    Citace Původně odeslal Spec
    Citace Původně odeslal Vojjta
    šla by udělat dělička 1/6 na chipset KT333 konkretně na Epox 8K3AE?
    Ne, v případě VIA VT8367 CD je max. dělička 1/4, v případě VT8367 CE/CF je dělička max. 1/5.
    I když je na desce PLL, který umí 1/6 děličku, tak chipset s ní nespolupracuje...
    Hmm, a co HW uprava, kdyz to neda bios, melo by to jit ne ?

  13. #63

    Standardní

    Dost by ma zaujimalo, ci podobna modifikacia biosu, ktora by povolila delicku 1/6 je mozna i pre Epox 8K9A(I) resp. ine dosky Epoxu.
    Athlon 64 3000+ (@10x220, 1.55V, TT Venus 12), Epox 8KDA3J, 2xPQI 512 MB DDR 400 CL2.5 (2.7V), Sapphire Radeon 9800Pro (380/680@460/760, Zalman VF-700AlCu), SB Audigy 2, 80GB Seagate, DVD-RW HP dvd100i, Fortron FSP350-60PN 350W, Hansol 720D

  14. #64

    Standardní

    Citace Původně odeslal Tropper
    Co takhle modifikovat bios pro GA-7NNXP?

    http://pr3ach3r.overkillsystems.net/
    mrkni sem.....
    CPU: Intel P4 800 2.4 @ 3.24 (270fsb,1.55V) || MB: Asus P4P800 deluxe; BIOS 16 || CD: Plextor Premium fw 1.05 || DVD: LG 4081B
    COOL: Zalman 7000a CU + 2x 80mmfan || MEM: 2x1024 MB Corsair 3500LLPRO CL2 || VGA: PowerColor X850XT PE 256MB
    Power supply: Seasonic S12 600W || CASE: CoolerMaster ATC 710-GX1 || 3DMark 2003 - 11.864 3DMark 2005 - 5.770

  15. #65

    Standardní

    Nesel by nejak modifikovat BIOS na MSI KT4 Ultra - pridat tam delicku 1/6 nebo na to musi byt HW na fosne
    1st machine: GA-EP45-DS4, E5200 + Ninja 2, 4x2GB Kingston, ATI HD4670 + Accelero S1, 2xWD6400AAKS, NEC 7203S, Antec Solo + Corsair TX650, Logitech Cordless Internet Pro, Creative Inspire 5300, HP L1955, Win7 x64, Xubuntu x64
    2nd machine: MSI H61MA-E35, Celeron G530 + box, 4GB Kingston, CM Elite 341 + Fortron 350W, M$ mouse, noname keyboard, LG1952S, Win7 x64
    Mobile machine: Dell E6420, i3, 8GB RAM, 500GB HDD, Deuter Giga II
    Server: HP MicroServer N40L, 500GB system, 2xWD7500AAKS data RAID1, CentOS x64
    Zbytek: Samsung CLX-3160N, 2x APC Back-UPS ES 700VA, APC Smart-UPS SC 620VA, AverTV Volar HD Pro, Asus WL-520gC + Linksys WRT54g s DD-WRT

  16. #66
    Senior Member
    Založen
    25.06.2003
    Bydliště
    Krematorium u Pejlhrimova
    Příspěvky
    623
    Vliv
    259

    Standardní

    je nakej mod. bios na mou desku MSI K7N2
    AMD x4 640::cooler Noctua U12P::2*2048MB DUAL A-DATA 2000Mhz ::GA -870A -UD3 rev.2.2:: OCZ 60 GB SSD::G8800GT::Genius5.1HTDELUXE::SUNBEAM TRANSFORMER::SEASONIC 430W

  17. #67
    Administrátor Avatar uživatele Spec
    Založen
    03.09.2002
    Bydliště
    Prostějov
    Příspěvky
    846
    Vliv
    300

    Standardní

    Žádné mody biosů už nedělám, jen v případě, že mám danou desku k dispozici a můžu si upravený bios otestovat a prozkoušet.
    AMD Athlon XP 1700+ B0 JIUHB @ 9x250 | Asus A7N8X DLX rev. 1.04 bios 1009 modded BPL + ROMSIP | Trig T40-7 Plus | 2x 512MB PC3500 DDR KingSton HyperX CL2 |ATI Radeon X800GTO@16 pipelines 256Mb TVOUT/DVI | Maxtor DiamondMax9 80GB 7200rpm 8Mb cache| Z-Com Xi626 | DVD-ROM Pioneer 120S | LC Power 550W | Compaq MV700 monitor | w2k/sp4 |

  18. #68

    Standardní

    Citace Původně odeslal Spec
    Kdo by měl zájem modifikovat svůj bios, ať sem vloží link na versi biosu, kterou chce upravit, ať ji nemusím hledat. Díky
    ja mám Matsonic 8137C+ a rád by som si dal zmodifikovať BIOS.
    má chipset via kt266a

    chýba mi tam...

    krokovanie po 1mhz /pri nastavení FSB/
    podpora väčšej FSB ako 150 /napr 155 - aj to robí veľa!/
    FSP 166MHZ /to asi chcem veľa, však ?

    bios pošlem mailom..

    eraser007@orangemail.sk

  19. #69
    Senior Member mince
    Založen
    13.11.2002
    Bydliště
    Ostrava
    Příspěvky
    1 739
    Vliv
    283

    Standardní

    Citace Původně odeslal eraser007
    Citace Původně odeslal Spec
    Kdo by měl zájem modifikovat svůj bios, ať sem vloží link na versi biosu, kterou chce upravit, ať ji nemusím hledat. Díky
    ja mám Matsonic 8137C+ a rád by som si dal zmodifikovať BIOS.
    má chipset via kt266a

    chýba mi tam...

    krokovanie po 1mhz /pri nastavení FSB/
    podpora väčšej FSB ako 150 /napr 155 - aj to robí veľa!/
    FSP 166MHZ /to asi chcem veľa, však ?

    bios pošlem mailom..

    eraser007@orangemail.sk
    Mě by zajímalo, jak to čteš. O jeden post nad tebou Spec píše, že už žádné modifikace nedělá. Jo, a pokud deska něco neumí hardwerově(třeba frekvence nad 150MHz), tak modifikací biosu to tam nepřidáš.
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

  20. #70

    Standardní

    ja viem, vtedy som si ten post nevšimol.

  21. #71

    Standardní

    Existuje niejaky soft, ktory zobrzi strukturu biosu, aj enduserom skryte moznosti a aktivuje ich?
    HT je na mojom GB GA-8INXP na autodetect a nemozem ho vidiet, kym CPU oficialne HT nema. Potom sa to objavi a moze to vypnut, pricom moja 2,8 uz HT ma, len nebol aktivovany.
    Niekde bol aj popis ako vyslat doske impuzl, ze tam je, ale to bolo moc nezrozumitelne a rusky.
    Za akykulvek zmysluplnu informaciu budem velmi vdacny. Ono to totiz vyzera tak, ze posledny rok sa nic neurobilo, stal su presne tie iste CPU, len s inym frq a fsb speed a chipesy su len a len typy 7205, ako mam ja, s inym oznacenim a ich moznosti sa v nicom nelisia od tohto. Aj moj vie 200FSB ako nic s otvorenym cpu a tiez pretlaci 5gb/s v memory...tak chcem trosku pomoct masine
    P4C800E deluxe, P4 3,2@3,8 s nom. napatim, 2gbADATA500, Noctua Mine cooler,R1950Pro a Promise TX4300 + 2*250GB Hitachi v RAID0, Audigy, Chieftec Black big tower s SWRT onalepkovanim, Enermax465, LG-DVD a historicka LS-120. 17\" Dell 1702

  22. #72

    Standardní programiky

    Spec a ake programiky si pouzival modbin a co este. ja by som sa rad pustil trosku do Ga7vt600 mozno nejak pojde obabrat ten jeden jumper na doske lebo mne ga7vax 1.1 vyhorela a v reklamacii mi dali ga7vt600

  23. #73
    Member
    Založen
    22.08.2003
    Bydliště
    Orlová (Ostrava)
    Věk
    40
    Příspěvky
    304
    Vliv
    253

    Standardní cheepobios K7S5A

    Tak jsem si flashnul bios na K7S5A cheepo biosem a mám tam novou položku ,,IO APIC SUPPORT,, Nevíte náhodou k čemu je to dobrý?
    Case:Chieftec DX-01B-D-U, Zdroj:LC Power 550W gold, MB:MSI KT6 Delta-LSR, CPU:AMD Athlon XP 2200+, Paměti:2xApacer 512/400, VGA:ASUS A9550GE/TD 128MB, HDD:Seagate Baracuda IV - 80GB, DVD-RW:LG GSA-4163B, DVD-Rom:Toshiba SDM2012C, Monitor:19´IBM P97, Repro:2.1 Creative Inspire P380

  24. #74

    Standardní

    Ked uz sa mody nekonaju dajte tu aspon stranky na ktorych sa daju dake stiahnut...
    Mna zaujima ci sa na KT4 Ultra da 1/6 spravit - len ci to je technicky mozne...Nemusite to hned robit...

  25. #75

    Standardní

    Potrebujem soft, v ktorom nepracujem stylom pokus/omyl. Toto som uz skusil a sice mi to aktivovalo vaicero zbytocnych veci, ktore sposobovali pad systemu, ale HT podporu bohuzial nie.

    APIC je tusim nieco co suvisi s P&P v novsich Win. Neviem, ci to nie je aj to, ze na 1 irq zavesis viacero zariadeni.
    P4C800E deluxe, P4 3,2@3,8 s nom. napatim, 2gbADATA500, Noctua Mine cooler,R1950Pro a Promise TX4300 + 2*250GB Hitachi v RAID0, Audigy, Chieftec Black big tower s SWRT onalepkovanim, Enermax465, LG-DVD a historicka LS-120. 17\" Dell 1702

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

  1. Asus A7N8X series modifikované BIOSy
    Založil Spec v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 26
    Poslední příspěvek: 06.11.2006, 23:00
  2. Jsou modifikované biosy na ABIT IC7/IC7-G?
    Založil Slimák v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 11.10.2005, 01:14
  3. Neoficiálne BIOSy na Epox 8RDA+
    Založil wanthom v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 05.07.2005, 22:00
  4. Abit NF7-S 2.0 modded bios - rozne SATA biosy?
    Založil ace960 v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 17.05.2004, 22:37
  5. BIOSy pro L7S7A2
    Založil Sasa v sekci fóra SiS a ostatní čipové sady
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 17.04.2003, 12:17

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •