Stránka 2 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Výsledky 26 až 50 z 108

Téma: SETI @ Home

  1. #26

    Standardní

    Citace Původně odeslal Octopuss
    Jak jako bugovy verzi? To souvisi s tema 5 minutama? On jako ochcal ten cas?
    nee, to opravdu pocitalo packet za 10min a tak...

    bud to bylo packetama a nebo klientem a jelikoz tu verzi hafo rychle stahnuly, tak tipuju, ze to bylo tou verzi...
    [dance before the police come]

  2. #27

    Standardní

    No zrejme to teda pocitalo blbe, kdyz to bylo tak rychle?

  3. #28

    Standardní

    Citace Původně odeslal gl_st0rm
    Citace Původně odeslal Octopuss
    Citace Původně odeslal gl_st0rm
    ty vole v tom vasem tymu http://setiathome.ssl.berkeley.edu/s...eam_97150.html kdo to tam je uplne dole, 5 minut na unitu??
    hehe, maso co? jedna se o junyty pocitane na stare bugove verzi seti@home win32 clienta, jinak ten clovicek je kamos ze stredni
    Taky jako ďáblové počítají na Kubě: http://setiathome.ssl.berkeley.edu/s...ntry_1516.html
    Militar Instituto F. C. = 08 min 00.1 sec

  4. #29

    Standardní

    mam to kolem 2 h 15 minut .

    Pres 1200 unit

    Pocitam to pres multiseti. ( mam natazenejch 50 unit dopredu

    Na P III Tual. 512 kb 1,4@1.575 jsem to mel kolem 3,5 h
    1. Game PC: Gigabyte Z68XP-UD4+ i2600k@4.3GHz, CM Hyper 212+, Asus HD7950 DC II TOP, 2x4GB Kingston HyperX LoVo DDR3 1600, Hitachi 500GB VLA360,Samsung 1TB-F3 atd, Thermaltake Armor Jr.,2x120 Revoltec,Zalman Fanmate2, FSP Aurum 400w GOLD, Logitech G25. 2. Notebook: Alienware M17x R3

  5. #30
    Senior Member minceVIP Avatar uživatele Baron
    Založen
    26.01.2004
    Bydliště
    Pha
    Věk
    42
    Příspěvky
    1 165
    Vliv
    258

    Standardní

    pocitam na 3 PC - P4 kolem 2-2,5 hod
    PIII-S tak 4-4,5 hod
    v praci Morgan 1200@1297MHz kolem 6 hodin

    jinak: http://setiathome.ssl.berkeley.edu/f...user_stats_new
    nějaký mobilní hračičky

  6. #31

    Standardní

    2gl_st0rm:
    Kolik z tech unit spocital tvuj komp a kolik jich prinesla Hydra?

  7. #32
    Member
    Založen
    14.12.2002
    Bydliště
    Brno-Purkyňky; Havířov-Suchá
    Věk
    38
    Příspěvky
    202
    Vliv
    262

    Standardní

    Kde muzu sehnat to multi seti?
    Intel core2duo E6600 2,4@3,4 water cooled :o), teplota max. 65 ;MB:Asus P5K-E (deluxe); RAM:2048MB 800MHz corsair, Grafika Radeon 1600Pro;2xHDD 320GB seagate baracuda 7200.10;Lan intel pro;Audigy;samsung DVD smazka;PSU Enermax liberty 500W

  8. #33
    Senior Member
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Přelouč/Pardubice
    Věk
    42
    Příspěvky
    1 377
    Vliv
    275

    Standardní

    Citace Původně odeslal Neo2199
    Kde muzu sehnat to multi seti?
    Stahni si (napr odsud) SETI SPY a SETI DRIVER a ses vysmatej. btw na ty strance je i podrobnej navod jak to fsechno nastavit...
    Xeon X5650 .:. Asus P6T Deluxe V2 .:. 3x2GB Kingston DDR3 2GHz .:. Asus GTX285 .:. Total ~2750GB HDD Capacity .:. Creative SoundBlaster X-Fi .:. LG L245WPBH 24" LCD .:. Logitech G5 .:. gMONO case w/ Delta 700W

  9. #34

    Standardní

    Citace Původně odeslal X KoS
    2gl_st0rm:
    Kolik z tech unit spocital tvuj komp a kolik jich prinesla Hydra?
    mno, ze zacatku to docela zilo, ale ted uz je to docela pase, prece jen uz to bude nejakej rok z5, ze jinak bude to cca 1/2 na 1/2 ...

    p.s.: jax na to prisel? (kdyztak pm)
    [dance before the police come]

  10. #35
    1. Game PC: Gigabyte Z68XP-UD4+ i2600k@4.3GHz, CM Hyper 212+, Asus HD7950 DC II TOP, 2x4GB Kingston HyperX LoVo DDR3 1600, Hitachi 500GB VLA360,Samsung 1TB-F3 atd, Thermaltake Armor Jr.,2x120 Revoltec,Zalman Fanmate2, FSP Aurum 400w GOLD, Logitech G25. 2. Notebook: Alienware M17x R3

  11. #36
    Member
    Založen
    14.12.2002
    Bydliště
    Brno-Purkyňky; Havířov-Suchá
    Věk
    38
    Příspěvky
    202
    Vliv
    262

    Standardní

    Zajímalo by mne taky jak dlouho vám trvá jedna WU, Mně se zdá totiž trochu hodně dlouho 4 hod v prumeru na P4 1,8@2,64. Nev9te jaký je rozdíl mezi Normálnim seti a CMND line. projevuje se to v rychlosti za jakou to udela WU?
    Intel core2duo E6600 2,4@3,4 water cooled :o), teplota max. 65 ;MB:Asus P5K-E (deluxe); RAM:2048MB 800MHz corsair, Grafika Radeon 1600Pro;2xHDD 320GB seagate baracuda 7200.10;Lan intel pro;Audigy;samsung DVD smazka;PSU Enermax liberty 500W

  12. #37
    Senior Member
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Přelouč/Pardubice
    Věk
    42
    Příspěvky
    1 377
    Vliv
    275

    Standardní

    Citace Původně odeslal Neo2199
    Zajímalo by mne taky jak dlouho vám trvá jedna WU, Mně se zdá totiž trochu hodně dlouho 4 hod v prumeru na P4 1,8@2,64. Nev9te jaký je rozdíl mezi Normálnim seti a CMND line. projevuje se to v rychlosti za jakou to udela WU?
    Ten tvuj cas odpovida.
    jinak rozdil v Screen a CMDL seti je ten ze CMDL nevipisuje zadnej grafickej ani textovej (ten textovej ale muze, staci spustit s prikazem "-verbose") vystup takze je PODSTATNE rychlejsi.
    Xeon X5650 .:. Asus P6T Deluxe V2 .:. 3x2GB Kingston DDR3 2GHz .:. Asus GTX285 .:. Total ~2750GB HDD Capacity .:. Creative SoundBlaster X-Fi .:. LG L245WPBH 24" LCD .:. Logitech G5 .:. gMONO case w/ Delta 700W

  13. #38

    Standardní

    Taktez pocitam Seti, ale od doby co vim jak podvadet me to prestalo bavit. Osobne to nedelam, pocitam tak jak se ma, ale znamej legalni pocitani ukoncil a ted uz pouze svindluje. Nikomu to nevadi, ze ma 2000 unitu za mesic zrejme taky nikoho neprekvapuje, no nevim :(
    Btw nase statistiky: http://setiathome.ssl.berkeley.edu/s...eam_59807.html

    Svindlire poznate snadno, ted je na tretim miste...

  14. #39
    Senior Member
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Přelouč/Pardubice
    Věk
    42
    Příspěvky
    1 377
    Vliv
    275

    Standardní

    Citace Původně odeslal JeD
    Taktez pocitam Seti, ale od doby co vim jak podvadet me to prestalo bavit. Osobne to nedelam, pocitam tak jak se ma, ale znamej legalni pocitani ukoncil a ted uz pouze svindluje. Nikomu to nevadi, ze ma 2000 unitu za mesic zrejme taky nikoho neprekvapuje, no nevim
    Btw nase statistiky: http://setiathome.ssl.berkeley.edu/s...eam_59807.html

    Svindlire poznate snadno, ted je na tretim miste...
    nechces mi pres PM napsat jaxe to dela? Ciste ze zvedavosti, ja SETI stejne uz nepocitam (jedu UD, a zkousim D2OL ) thx
    Xeon X5650 .:. Asus P6T Deluxe V2 .:. 3x2GB Kingston DDR3 2GHz .:. Asus GTX285 .:. Total ~2750GB HDD Capacity .:. Creative SoundBlaster X-Fi .:. LG L245WPBH 24" LCD .:. Logitech G5 .:. gMONO case w/ Delta 700W

  15. #40
    Member
    Založen
    14.12.2002
    Bydliště
    Brno-Purkyňky; Havířov-Suchá
    Věk
    38
    Příspěvky
    202
    Vliv
    262

    Standardní

    No tak s tim podvadenim to je teda pekne svinstvo. Jenom tak PS: Da se poznat ze nekdo podvadi kromne neobvykle dobrych vysledku?
    Intel core2duo E6600 2,4@3,4 water cooled :o), teplota max. 65 ;MB:Asus P5K-E (deluxe); RAM:2048MB 800MHz corsair, Grafika Radeon 1600Pro;2xHDD 320GB seagate baracuda 7200.10;Lan intel pro;Audigy;samsung DVD smazka;PSU Enermax liberty 500W

  16. #41

    Standardní

    Pochybuju, jde o to, ze lze opakovane posilat jiz zpocitane a odeslane jednotky, takze i casy jsou normalni...

  17. #42

    Standardní

    Používá někdo Seti Monitor? Nevíte jestli se nějak dá použít víc klientů na více zesíťovaných počítačích tak, aby se unity cachovaly do jednoho Seti Monitoru? Případně existuje nějaká analogie Seti Monitoru, která to umí? Díky za odpověď .
    Jinak já mám teď jednu jednotku zhruba za 2 hod 15 min, dříve s nepřetaktovanou AXP 2000 to bylo o hodinu dýl.
    Athlon AXDA1700DLT3C JIUHB0308SPMW@200*12=2400MHz 1,725V,SPIRE Falcon Rock II, Epox 8RDA+ rev.1.1, DDR OCZ 400MHz 256MB 4-3-2-2

  18. #43

    Standardní

    Citace Původně odeslal uw
    Používá někdo Seti Monitor? Nevíte jestli se nějak dá použít víc klientů na více zesíťovaných počítačích tak, aby se unity cachovaly do jednoho Seti Monitoru? Případně existuje nějaká analogie Seti Monitoru, která to umí? Díky za odpověď .
    Jinak já mám teď jednu jednotku zhruba za 2 hod 15 min, dříve s nepřetaktovanou AXP 2000 to bylo o hodinu dýl.
    Já používám Seti Monitor, nejsem si jist, že by to uměl, ale to co chceš by mělo jít se SetiGate: http://home.wanadoo.nl/rongrooteman/seti/

  19. #44

    Standardní

    Já osobně používám SetiQueue - má cache pro WU i resulty, můžeš použít jakýkoliv klienty, jen tam nastavíš proxy na počítač kde SetiQueue běží - doporučuju zkusit.
    http://www.setiqueue.org/default.asp

  20. #45

    Standardní

    tyhle utilitky ale nejsou oficialni co

  21. #46

    Standardní

    http://setiathome.ssl.berkeley.edu/links_addons.html
    Vzhledem k tomu ze odkaz je přímo na stránkách Seti bych se toho nebál. Tyhle utilitky jsou jen o přenosu WU a výsledků, samotný zpracování WU dělá oficiální klient.

  22. #47
    Junior Member
    Založen
    20.10.2002
    Bydliště
    Karlovy Vary
    Příspěvky
    33
    Vliv
    0

    Standardní pocitam, pocitam, ale nejak moc dlouho

    V Seti@Home pocitam jednu unit neco pres 30h na PIII 1133 Tualatin (256cache), prijde mi to silene dlouho, cas byl polovicni pokud jsem pouzival windows 98, ted mam windows 2000 .... nevite cim by to mohlo byt, tohle preci neni normal
    Intel Pentium 4 630 3.0Ghz, ASUS P5WD2 Premium, 1024MB Kingston DDR2 667, ASUS ATI Radeon X800GTO, Seagate 120GB, NEC3520A, Silverstone Temjin TJ04, CHILL 400W, EIZO L568-K

  23. #48

    Standardní

    Zkoušel jsi command line verzi ? je o dost rychlejší

    Najdeš ji na http://setiathome.ssl.berkeley.edu/unix.html
    i386-winnt-cmdline.exe: 3.08

    Přímo stáhnout to můžeš tady nebo tady

    PS: Jednu unitu mam spočítanou za 5 hr 03 min 02.6 sec (Average CPU Time per work unit )
    I. AMD Phenom II X4 955 (HDX955WFK4DGM) [3200,1.15V-800,0.95V] | Ninja Mini (passive in windtunnel) | GB MA78GPM-DS2H | 2x4GB | Sapphire Radeon HD 4670 Ultimate | Corsair Force Series 60GB + Samsung HD502HJ | Pioneer DVR-111 | Dell U2410f + HP L2245w on Neo-Flex stand | Creative T20/portaPro | Logitech UltraX + Genius Maurus | silenced Asus TM210 (with NF-B9) + Chieftec 300W (CTP-300-12G) | Fedora
    II. Acer Switch 10 (Z3735F/64GB/FHD) + Dell Active Stylus
    III. ZyXEL NSA210 + WD20EARS

  24. #49
    Senior Member minceVIP Avatar uživatele Baron
    Založen
    26.01.2004
    Bydliště
    Pha
    Věk
    42
    Příspěvky
    1 165
    Vliv
    258

    Standardní Re: pocitam, pocitam, ale nejak moc dlouho

    Citace Původně odeslal Pippin
    V Seti@Home pocitam jednu unit neco pres 30h na PIII 1133 Tualatin (256cache), prijde mi to silene dlouho, cas byl polovicni pokud jsem pouzival windows 98, ted mam windows 2000 .... nevite cim by to mohlo byt, tohle preci neni normal
    coze?!?!?!
    ja na i PIII-S 1133 (512cache) pocitam s cmd linou prumerne 3 - 4.5 hod
    OS w2k sp3
    nějaký mobilní hračičky

  25. #50

    Standardní cmd ver. 3.08

    Zkoušel jsem ten samy unit s verzi 3.03 a 3.08 a 3.08 byla docela o dost pomalejší (cca 30min @ 3h20m)
    1) Intel Pentium D 930, Gigabyte 8I945G-MF (intel 945G), 1024 MB DDR2 667 GoodRAM (CL5), Seagate Barracuda 7200.9 200GB + Seagate Barracuda 7200.7+ 80GB SATA, DVDRAM LG GSA-H20L, ST-Lab IEEE1394 (PCI-IOFW873-1), Neovo F-419

    2) Amd K6-2 450Mhz, Gigabyte GA-5AX (Ali M1541), 256MB ram, ATI Rage IIc AGP 8MB, hdd WD Caviar 4GB, ADI E44 15"

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

  1. Poradte, jak nejjednoduseji udelat z XP Home XP Pro ?
    Založil ms v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 04.11.2004, 13:13
  2. WIN XP Home vs WIN XP Prof
    Založil milotenko v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 09.02.2004, 12:57
  3. práce s seti klientem
    Založil Snippet v sekci fóra Distribuované výpočty
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 20.12.2003, 14:14
  4. SETI @ Home klient
    Založil CompCrasher v sekci fóra Distribuované výpočty
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 18.12.2003, 23:24
  5. Je nějaká možnost jak adresář PF a Windows ve WinXP HOME?
    Založil Antonín Plhal v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 10.09.2003, 09:24

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •